Familiebedrijf vanaf 1957

Op 1 januari 1957 begon Roelof Oldenburger zijn transportbedrijf in Groningen. Een mooi bedrijf waarbij simpelweg de passie voor transport en hard werken voorop stond. Om dichter bij de grootste opdrachtgever te zitten verhuisde hij in 1963 naar Bavel (bij Breda).

Zoon Theo Oldenburger kwam in 1974 in het bedrijf. Met dezelfde passie voor transport in het bloed bouwden ze samen verder aan het nationale distributievervoer.

Eind jaren 80 heeft Oldenburger Transport het bedrijf Geerts Transport uit Teteringen overgenomen. Geerts Transport had als specialiteit het transport van en naar Zwitserland. Deze uitbreiding was een groot succes.

Oldenburger Transport

Oldenburger Transport

Oldenburger Transport B.V.

Sinds 1998 is alles onder één naam verder gegaan en sierde de naam Oldenburger Transport de blauwe trekkers en combinaties. Theo Oldenburger breidde het bedrijf uit door trouw te zijn naar klanten. Dat zie je terug in het klantenbestand, waarvan een groot deel al tientallen jaren klant is. Korte lijnen, vaste aanspreekpunten en optimale flexibiliteit zijn de uitgangspunten van dit mooie familiebedrijf.

In 2018 kwam de 3e generatie in de persoon van Rix Oldenburger het bedrijf versterken. Zijn passie, kennis en ervaring in de transportwereld geven veel vertrouwen in het voortzetten en verder uitbreiden van het bedrijf.