Transportbedrijf met dagelijkse ritten van en naar Zwitserland

Al jarenlang een vertrouwd transportbedrijf. Met ruim 60 jaar ervaring verzorgen wij dagelijks ritten van en naar Zwitserland. Wil je gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op

Oldenburger Transport

ADR

Ook het transport van gevaarlijke stoffen is bij Oldenburger Transport B.V. in goede handen. Al onze chauffeurs zijn ADR-gecertificeerd en de trucks zijn uitgerust met speciale veiligheidsvoorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Stukgoed

Met een dagelijks vertrek naar Zwitserland kunnen we flexibele looptijden aanbieden ongeacht de grootte van de zending.

Oldenburger Transport
Oldenburger Transport

FTL

Ook verzorgen wij dagelijks compleet ladingen zowel van als naar Zwitserland.

Tautliners

Door het gebruik van Tautliners is bijna elke lading mogelijk. Deze kunnen via het dak, zijkant of achterkant geladen worden. Hierdoor zijn ze ideaal te gebruiken voor palletvrachten (stukgoed of compleet), machines, ADR en lengtegoederen.

Oldenburger Transport
Oldenburger Transport

Laadklep

Enkele van onze opleggers zijn uitgerust met een laadklep. Hierdoor kunnen wij op plaatsen komen die niet voorzien zijn van laad- of losmiddelen.

Koeltrailer

Ook beschikken wij over koeltrailers. Hiermee kunnen we uw zendingen geconditioneerd transporteren. Denk hierbij aan: planten, food, non-food ADR of hoogwaardige goederen.

Oldenburger Transport

Douane formaliteiten

Omdat Zwitserland geen EU-land is, hebben we dagelijks te maken met het verrichten van deze grens- en douaneformaliteiten. Het inklaren in Zwitserland vindt plaats via vaste agenten die op nagenoeg iedere grensovergang uw goederen kunnen inklaren. Deze service bieden wij uiteraard ook aan als het importzendingen betreft.

Opslag

Op onze locatie in Hazeldonk beschikken we over een loods van 1000 m2. Hiermee bieden we de mogelijkheid aan voor het opslaan van uw goederen.